VI LUKKER NED FOR SALG AF METERVARER -SPAR 40% NU!
Tilbage til webshop

Blok Nr 06 - Solskin i en mørk tid. 

Jeg elsker solskin i vinterens kulde. Sidste blok i de helt nemme mønstre som er nemet at følge med i. Her skal du have fokus på at få syet firkanterne i den helt rigtige rækkefølge og at få vendt mønsteret rigtigt :) I morgen tager vi hul på Venskabstrekanter <3 

" Velkommen til FatQ’s JuleBOM – En BOM lavet med fokus på at alle skal kunne være med. Så er du begynder, så tøv ej. Jeg hjælper dig igennem processen, trin for trin! Og er går du i stå på vejen så kontakt mig endelig på FB eller Instagram.

Egentlig er det en blok om dagen og ikke en blok om måneden, og for det andet, så forventer jeg på ingen måde at du skal følge med hver dag. Men super fedt hvis du kan! Dette er afspejlingen af et ønske om at give noget til jer alle en gang om dagen, fra d. 1. december til den 24. december.

Resultatet bliver et stort tæppe i farvestrålende blokke. I løbet af denne BOM lærer du at sy firkanter sammen, lave venskabstrekanter og at få fokus på at holde koncentrationen i takt med at mønstrene bliver mere indviklede." 

Download opskriften her -> Opskrift til BLOK NR 06

KØB stof kittet til denne bom --> HER