VI LUKKER NED FOR SALG AF METERVARER -SPAR 40% NU!
Tilbage til webshop

Blok Nr 07 - Venskabstrekanter og lidt mere jul

Så er det nu, du har øvet dig hele ugen på almindelig firkanter, og du er nu en hej til det :P Hjørnerne er helt skarpe og du er holdt op med at stikke dig i fingeren med knappenålene.. Nej vent.. Det holder vi jo nok aldrig op med!

Er du klar til næste skridt på rejsen? Vi skal nu til at arbejde med venskabstrekanter og JA der er lidt mere arbejde i det men det gør bare så meget mere for vores kreativitet når vi har lært dette ekstra step.

" Velkommen til FatQ’s JuleBOM – En BOM lavet med fokus på at alle skal kunne være med. Så er du begynder, så tøv ej. Jeg hjælper dig igennem processen, trin for trin! Og er går du i stå på vejen så kontakt mig endelig på FB eller Instagram.

Egentlig er det en blok om dagen og ikke en blok om måneden, og for det andet, så forventer jeg på ingen måde at du skal følge med hver dag. Men super fedt hvis du kan! Dette er afspejlingen af et ønske om at give noget til jer alle en gang om dagen, fra d. 1. december til den 24. december.

Resultatet bliver et stort tæppe i farvestrålende blokke. I løbet af denne BOM lærer du at sy firkanter sammen, lave venskabstrekanter og at få fokus på at holde koncentrationen i takt med at mønstrene bliver mere indviklede." 

Download opskriften her -> Opskrift til BLOK NR 07

KØB stof kittet til denne bom --> HER