VI LUKKER NED FOR SALG AF METERVARER -SPAR 40% NU!
Tilbage til webshop

Blok Nr 13 - Former og farver

Nu går vi til 3. del af denne BOM. Vi arbejder stadig med venskabstrekenter og firkanter, men fokus er nu på de former vi kan skabe ud af disse to helt almindelige teknikker. Sværhedsgraden er også steget fordi du nu skal have tungen lige i munden når du samler blokkene. Vi starter med lidt ekstra patchwork kærlighed med dette hjerte i en fantastisk klar pink!

" Velkommen til FatQ’s JuleBOM – En BOM lavet med fokus på at alle skal kunne være med. Så er du begynder, så tøv ej. Jeg hjælper dig igennem processen, trin for trin! Og er går du i stå på vejen så kontakt mig endelig på FB eller Instagram.

Egentlig er det en blok om dagen og ikke en blok om måneden, og for det andet, så forventer jeg på ingen måde at du skal følge med hver dag. Men super fedt hvis du kan! Dette er afspejlingen af et ønske om at give noget til jer alle en gang om dagen, fra d. 1. december til den 24. december.

Resultatet bliver et stort tæppe i farvestrålende blokke. I løbet af denne BOM lærer du at sy firkanter sammen, lave venskabstrekanter og at få fokus på at holde koncentrationen i takt med at mønstrene bliver mere indviklede." 

Download opskriften her -> Opskrift til BLOK NR 13