VI LUKKER NED FOR SALG AF METERVARER -SPAR 40% NU!
Tilbage til webshop

NY GÅRDBUTIK fra 21 maj. 2022

Tak for en fantastisk åbningsdag d. 21 maj 2022. Gårdbutikken skulle gerne vokse sig til dit ynglings mekka af patchwork stoffer, mønstre og tilbehør!

ÅBNINGSTIDER

Onsdag Formiddag: 09.00 - 15.00

Onsdag Aften 19.00 - 21.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Alle andre dage kan der være åbent efter aftale. Skriv eller ring blot til mig

FatQ.dk

Velkommen til fatq.dk mit navn er Natascha Jørgensen og det her er min drøm. En drøm der blev til virkelighed og jeg fik muligheden for at starte drømmeshoppen. Jeg ELSKER at se alle de mange typer stof sammen og det er en drøm at få lov til at mikse og matche til dit og forhåbentlig mange andres behov.

I 2021 begyndte jeg at lave min egen serie af EPP mønstre og det har vist sig at være et kæmpe plus for mit kreative gen. Mønstre vokser sig større og større og heldigvis er der også en god del af jer der tør give sig i kast med dem!

Jeg håber at mine varer bringer lige så stor glæde i dit hjem! Husk at alt her er håndlavet. Her har vi ingen store standse maskiner eller børnearbejdere der må svede.

Jeg går op i at bruge så lidt plast som muligt og at genbruge så meget af stoffet som muligt. Derfor har du nogle gange også mulighed for at købe poser med rester, det kan altid bruges til patchwork i centimetermål :)


God dag og god vind med netop dit drømmeprojekt.